Historie


I 1973 startede Willy Pedersen In- stof. En virksomhed, som primært beskæftigede sig med salg af metervarer og profilbeklædning. I 1995 kom sønnen Mads ind i virksomheden og startede produkt linjen Matex, som dengang primært var specialproduktion af erhvervsbeklædning. I dag er In- stof navnet sløjfet, og det samme er metervarerne. I dag fokuserer Matex på promotion artikler og beklædning, da erfaringen siger, at de to produktgrupper går hånd i hånd. Så i dag er Matex navnet forbundet med hele det brede spekter indenfor promotionsartikler og beklædning i høj kvalitet, som vi leverer til branding og image af virksomheder.  

I dag

Matex er leverandør af promotionsartikler og beklædning. Vi har hovedsæde i Randers. Alle ved Matex Solutions har stor erfaring og kendskab til branchen. Vi eksporterer til en lang række lande i Europa og Skandinavien, og har et solidt samarbejde med vore kunder.

Matex henvender sig til alle slags virksomheder i ind og udland, primært mellemstore og store virksomheder, som vil styrke deres image og brand.

Vi har et tæt samarbejde med en række leverandører både nationalt og internationalt, som sikrer os produkter af høj kvalitet og et bredt sortiment med ca. 50.000 artikler. Derudover tænker vi skridtet videre, og tænker i bæredygtige produkter både når det gælder promotionsartikler og beklædning. Dette giver kunden store muligheder for at tænke på miljøet i deres designløsninger og idéer til produkterne. Dermed kan man skille sig ud fra mængden, og samtidig opnå en prismæssig fordel.

Matex er i dag ejet af Mads Pedersen, som er 2. generation i virksomheden efter Willy Pedersen.

Vision

Vores vision er at være førende indenfor promotionsartikler og beklædning. Vi vil skabe de bedste resultater, hvor kvalitet og pris er i højsædet.

Mission

Matex vil være førende på det Skandinaviske og Europæiske område indenfor branding. Vi vil skabe innovative løsninger, som skaber optimal effekt for vore kunder.